Haló, školáci! V pondělí 4. září na viděnou!

I když ještě prázdniny neřekly své poslední slovo a sluníčko se po několika deštivých dnech zase určitě vrátí a rozesměje náš svět, probíhají v naší škole veliké přípravy. Chystáme se totiž na vás, milí školáci!

Ať jste prvňáčci a čeká vás teprve školní premiéra, nebo jste už ostřílení školní matadoři, vaši učitelé i ostatní zaměstnanci školy dělají vše pro to, aby vás v pondělí přivítali v krásně vyzdobené čisté a voňavé škole.

Letos naše  „Jednička“ přivítá téměř devadesát nových žáčků ve třech prvních třídách. Stále pokračujeme v projektové výuce Začít spolu a nabízíme našim dětem prožitkové učení, klidnou a přátelskou atmosféru a především profesionální pedagogický přístup.

Užijte si, naši milí žáci, krásné poslední dny prázdnin.  A nezapomeňte, že do školy se chodí jedině s úsměvem, dobrou náladou a pozitivními myšlenkami! Těšíme se na vás!                                                                                                                                                          Renata Spustová